Belediye çalışanlarına bakalım ne verecek?

Belediye çalışanlarına bakalım ne verecek? Belediye çalışanlarına bakalım ne verecek?
A- A+

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından milyonlarca çalışanın beklediği asgari ücret açıklaması yapılır yapılmaz ilk tepki Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan geldi.

Erdoğan, asgari ücreti 8 bin 500 lira olarak açıklarken, Özcan bu rakamın emekçiden yana değil zenginden yana alınmış bir karar olduğunu iddia etti.

Açıklanan rakam sonrası sosyal medya üzerinden tepkisini dile getiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı paylaşımda; “Sadece sizin değil, seçilmiş Belediye Başkanları olarak BİZİM DE SIRTIMIZDA KÜFEMİZ var, bizde vatandaşa hizmet ediyoruz, yatırım yapıyoruz, iş yapıyoruz. Ama siz zenginden, biz emekçiden yanayız…göreceğiz hep birlikte!” ifadelerini kullandı.

Belediye çalışanlarının kulağı Özcan’da

Bolu Belediyesi çalışanlarını enflasyon karşısında ezdirmeyeceğini açıklamasına karşılık aylık maaşları asgari ücret seviyesinde seyreden Bolu Belediyesi çalışanları şimdi Başkan Tanju Özcan’ın 2023 yılında nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyor.

İşçilerin artan yemek ücretlerini maaşlarına yansıtmayarak her ay bir işçinin bin lira eksik almasına göz yuman, enflasyon karşısında aldığı maaşla geçim derdi yaşayan Bolu Belediyesi çalışanları, Başkan Özcan’ın toplu iş sözleşmesine ek protokolle maaşlarını kaç lira yapacağı Belediye çalışanları merakla bekliyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın. yine işçinin hakkını söylemleriyle sosyal medyada mı yoksa vereceği maaşla eylem olarak savunacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Bolulu (1 yıl önce)
    Sayın başkan asgari ücreti az buluyorsun o zaman kooperatif işçilerine neden asgari ücret veriyorsun
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler